Let your walls talk

- din private fotobog der favner historier fra levet liv i dit hjem.

 

Jeg har en dyb kærlighed og passion for at fotografere smukke hjem hvor livet leves og en mindst ligeså dyb interesse for at portrættere mennesker, hvorfor jeg har sammensat mine passioner til et samlet produkt.
Er i så heldige at have et hjem i værdsætter og en familie i elsker at se udfolde deres liv indenfor væggene også, håber jeg at du vil lade mig fotografere det og jer for at fastholde en stemning og fortælling der er værd både at dele og samles om.
Det foregår sådan at vi inden fotografering har afstemt forventninger og planlagt fotograferingen i de store træk mest af hensyn til at være i de rigtige rum på de bedste tider i løbet af dagen og lade de forskellige familiemedlemmer komme når jeg er klar, så der ikke opstår unødig ventetid. jeg har en meget intuitiv og sanselig tilgangsvinkel til at fotografere så danser solstrålerne pludselig smukt i løvet foran vinduet, er det dér i finder mig. For at gengive stemninger er det min erfaring og metode at vi ser fortællingen i det store billede, der suppleres med skønne sanselige detaljer som skabe minder instinktivt. Eksempelvis stablen af sweatre klar i gangen til dem som vil med ud på en kølig gåtur. Uden at reflektere har i en genkendelse af duft og tekstur og stemningen er sat for det næste billede hvor i samlet sidder opstillet og naturligt tilstede for kameraet. Andre gange er i samlet og jeg en flue på væggen der blot bader i jeres gode stemning omkring frokostbordet, spillet eller en brydekamp i haven. Det er jeres fortælling, jeres minder og jeg er en resource tilstede for at bevidne måske både det som er nu, og det der har været. Måske er ungernes ynglingsgemmested under trappen nu blevet hundens lune krog at hvile sig i. Selvom det bliver et billede af hunden der slumrer, vil i huske de mange “fundet” der gjaldede lige dér.

Antal af rum, mennesker og fortællinger varierer fra kunde til kunde. Udgangspunktet i at lade 80 sider fyldes af jeres energi, indbundet og smukt præsenteret i genkendeligt Moleskine Photoalbum i æske. En digital version medfølger og det er muligt at bestille ekstra eksemplarer både i samme kvalitet og paperback model.
Jo mere du og i ønsker at engagere jer, jo mere kan jeg videreformidle, og vores tid inden fotograferingen med udgangspunk i en interview form, sætter et godt aftryk at begynde fra. Det tager typisk 2 dage at fotografere jer & jeres hjem.

Snart er det muligt at downloade en case sammensat af flere og fra flere steder, med mine opdigtede fortællinger. Hver bog er privat og det respekterer jeg og viser ikke for andre med mindre andet er aftalt.

Pris:

*100 billeder præsenteret i 1 stk Moleskine foto album på 60 sider, afleveret i præsentations æske.
*digital version
*valgte færdigredigeret billeder i høj og lav opløsning på usb stik til fri brug - eventuelt ved hussalg
*fine art prints af udvalgte billeder kan tilkøbes
*ekstra eksemplar i samme -eller paperback- kvalitet kan tilkøbes
*online billedeudvælgelse og redigering af de valgte billeder
*fotografering fordelt på 2 dage efter aftale
*forberedende interview
*2 korrekturgennemgange med tekst - 1 korrekturgennemgang af samlet værk

46.000kr inkl. moms


Jeg sørger for at mine samarbejdspartnere på tekst og grafik gør at jeres personlige bog bliver en udtryksfuld og æstetisk oplevelse i vil værdsætte år fremover.