at elske ordet RUM

Med RUM FOR KARAKTER er en sætning sat i en dimision, som jeg er nød til at strække mig for at nå. Og alligevel er det essensen af hvad jeg elsker og gør, bare fordi jeg ikke kan lade være. Derfor er den også så enkel og præcis. Tak Line Dahl, fordi du nailede mig så præcist, og er grunden til at jeg nu er ved at skabe mit udtryk omkring denne indsigt.

Rum inspirere mig dybt, når historien er autentisk og skabt ud af skaberglæde. Rum er æstetik og enkelthed som giver mig plads til at være, og rum kan løfte mig ud af mine egne selvindbildte begrænsninger. Og det er en glæde så stor for mig, at jeg via mine billeder tager inspirationen videre med mig i mit liv, og jeg håber at kunne dele denne inspiration med andre. Uden billederne har jeg svært ved at fastholde følelsen, og derfor oplever jeg at billeder af rum har meget at give.

Samme sansning af rum støtter og løfter portrættet på en måde, jeg havde glemt indtil samme Line Dahl med sin ønske om at blive portrætteret i rå omgivelser, kærligt genkaldte det i mig.

Måske synes forskellen ikke stor udefra - men i mig er der et før og efter! Tak Line:)